torstai 27. marraskuuta 2014

Hipsterinuttura

Oon tykästyny tosi paljon pitämään hiuksia puolinutturalla, joka myös tottelee nimeä hipsterinuttura. Olen myös tykännyt pitää hiuksia sellaisella puolinutturalla, että niitä on kaksi yhden sijaan.
Tykkään tästä hiustyylistä paljon. Etuhiukset ei ole kokoajan tiellä ja toihan on kanssa ihan älyttömän söpö! Ainoo huono puoli on, se että hiuksia aina auki pitäneenä en ole tottunut hiusten kiinni olemiseen ja päätäni kiristää pahasti. Mutta kauneuden eteen pitää kärsiä vai miten se menikään..


Tänään päällä oli:
Tykkään tosi paljon raidoista punaisen tukan kanssa. Siinä on joku sellainen jännä kontrasti, joka kiehtoo minua.

2 kommenttia:

  1. Hei!
    En ole oikein mistään löytänyt selkeätä vastausta että miten pidetään shokkiväriä yllä? Osaat varmaan vastata :) Itse aikeissa saada kirkas pinkki latvoihin ja kirkas punainen tyveen :) Minulle värjättiin elumenilla mutta väristä tuli jonkin verran tummempi mitä halusin.. Se sitten haalistui jo ensimmäisellä pesulla ja päätin laittaa elumenin toisen kerran ja lopputulos oli tummempi mitä ekalla kerralla, vaikka laitettiin samat värit uudestaan :( Kun sekin taas haalistui niin kokeilin sim sensidon pigmenttihoitoainetta ja tukasta tuli jälleen liian tumma. Kun sen jälkeen taas pesin hiukset niin väri haalistui jonkin verran, ihan tyhmän näköiseksi :( Taidan olla vielä kaukana tavoitteesta, juuri nyt en pidä yhtään punaisen sävystä ja pinkki ei näytä yhtään pinkiltä vaan joltain epämääräisen tummahkon punertavalta...Saankohan sen helposti kirkkaammaksi tms. jotta pinkin erottaisi selkeämmin? Onko vinkkejä miten saisin mahd. nopeasti punaisen taas pois että saan niin kirkkaan värin kuin haluan? ennen elumenia tehty muutama värinpoisto ja vaalennus, latvat meni aika huonokuntoisiksi ja hamppuisiksi.. Sitten leikattiin pois huonokuntoisimmat latvat ja nyt on ihan ok kuntoiset, vielä jonkin verran kuitenkin huokoiset.
    Ja palaan taas ensimmäiseen kysymykseen, miten tuota kirkasta pinkkiä ja punaista ylläpidetään? Tulos oli tosiaan tummempi ainakin elumenilla kun haalistuneeseen laitettiin värit uudestaan.. Vai käytetäänkö yleensä näitä pigmenttihoitoaineita joihin laitetaan puolet normi hoitoainetta tms. että sen saa taas yhtä kirkkaaksi muttei tummemmaksi?
    Tuli ehkä vähän pitkä viesti, mutta olisin hyvin kiitollinen jos jaksat vastailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eli siis jos oikein ymmärsin, niin haluat ylläpitää kirkasta shokkiväriä. No, ensinnäkin shokkivärit ovat aika huonoja pysymään päässä, etenkin hyväkuntoisessa hiuksessa. Tässä pari ohjetta, miten itse ylläpidän kirkkaita värejä:
      1. Vältä liiallista hiusten pesemistä, pyri pesemään vaan 2-3 kertaa viikossa.
      2. Uudelleenvärjää aina kun värisi on haalistunut liikaa.
      3. Yritä ''polttaa'' väri tukkaasi, esim ihan normaalisti käyttämällä suoristusrautaa tai kiharrinta.
      Siinä pari vinkkiä, toivottavasti auttoi ja onnea värin ylläpitämiseen! :)

      Poista